Verschillende samenwerkingen

Sandra heb ik leren kennen toen zij met medestudenten een corporate story maakte voor Stichting Yasmin. Het resultaat geeft mooi weer wat de vrouwen bij Yasmin verbindt. Het is het product van een goede samenwerking geworden. Door de combinatie van bescheidenheid en professionaliteit viel Sandra op.
Toen mij werd gevraagd iemand op te geven als #DigiDame van de week wilde ik graag dit platform aan Sandra bieden. Daarnaast riep ik in juni 2017 haar hulp in toen er een poster en flyers moesten worden ontworpen voor de Body&Mind maand bij SportCity Rijswijk. Tijdens dit project heb ik Sandra leren kennen als iemand die haar afspraken nakomt, luistert naar de wens van de opdrachtgever, waar bij zij niet schroomt haar professionele mening te geven en alleen iets aflevert waar zij zelf achterstaat.
Naast bescheiden, betrouwbaar, een beetje onzeker, ambitieus en professioneel is zij “a flamingo in a flock of pigeons”, “being awesome and outstanding”. Ik ben blij dat onze wegen elkaar regelmatig kruisen!