Aan het begin van dit nieuwe jaar kreeg ik een berichtje van Nancy via LinkedIn. Zij vroeg mij of ik het leuk vond om genomineerd te worden als DigiDame van de week. Ik heb al eens samengewerkt met Nancy voor Stichting Yasmin en vond het daarom super leuk dat ze aan mij dacht en contact opnam! Ik had dus indruk op haar gemaakt tijdens onze samenwerking (Note to self: doe altijd extra je best, zo zie je maar wat er later nog eens uit kan komen!). We hebben toen gezellig een half uur aan de telefoon gekletst, over van alles en nog wat, en ook over de DigiDames.

DigiDames is een platform voor ondernemende vrouwen die digitale ondersteuning kunnen gebruiken bij de bedrijfsvoering van een project of onderneming. Het is dus voor en door vrouwen opgezet! #GIRLPOWER
De website heeft ook leuke blogberichten met tips over de digitale wereld, je kunt er ‘free stuff’ downloaden, het netwerk bekijken en je kunt de pagina met cursussen bekijken die er worden gegeven!

Ben je nu net zo enthousiast over de DigiDames geworden als ik? Neem een kijkje op de website en je kunt hier mijn interview terug lezen:

SANDRA EKELMANS

En laat mij weten wat jullie van mijn verhaal vinden! 

Liefs, Sandra