The Fashion World of Jean Paul Gaultier

10 februari 2013 tot 12 mei 2013 was de tentoonstelling te zien van Jean Paul Gaultier. De Kunsthal had studenten van het Grafisch Lyceum gevraagd of zij een activiteit konden bedenken voor de kinderen die naar de tentoonstelling kwamen. Ik deed graag mee met deze wedstrijd, had natuurlijk nooit verwacht dat mijn idee uiteindelijk ook echt in de Kunsthal terecht zou komen. Het leuke was, dat ik er pas dat ik erachter kwam dat mijn idee was uitgekozen toen ik zelf naar de tentoonstelling toe ging. Ik zag ineens mijn poppetjes staan.

Het idee

Jean Paul Gaultier kleedde vroeger altijd zijn Barbie’s, poppen en knuffels aan. Daarom had ik bedacht dat de kinderen ook een poppetje aan konden kleden. Zij moesten de kledingstukken zelf versieren en het meisje aankleden.

Daarom heb ik een bouwpakket gemaakt voor de kinderen, waar zij zelf creatief mee aan de gang konden.

JPG -kunsthal

IMG_6738 IMG_6890 IMG_6886